mandag 13. juli 2009

Koselig tur til ARENDAL!

Torsdag hadde vi en koselig kveld med unge kjekke nieser (+ kjekk kjæreste ;-)) og nevøer ( har veldig kjekk kjæreste han og , men hun var ikke med !) ;-)! Artig å treffes!Fredag ble det tur til Risør og VILLVIN kunst utstilling! MASSE vis av flotte ting! Men feripengan går fort alikevel , så man MÅ begrense seg!

Men det ble nå litt ørepynt...! Er ikke veldig "smykke menneske" men jeg liker artig ørepynt ;-)

Det ble tilogmed reker på brygga ;-) før vi tok hjemturen via Lyngør og Tvedestrand i MOR`S CARAMELLE !!! Noen syntes det gikk litt fort på svingete smale veier..... ;-)

Fredag kveld ble det kosestund på terassen i "Bukta" og en liten tur på byen. Lørdag var det makrellfiske for gutta på morran - de fikk makrell i mengder! Det ble varmrøkt makrell til lunch og grillet makrell til middag mmmmm !

Det er ALLTID kjempekoselig å være i Arendal :-) mens noen nyter synet av flotte båter -koser jeg meg med synet av 2 måkeunger som er klekket ut på et tak som jeg hadde utsikt til. Måkene legger egg der år etter år og det er veldig artig å se de vokser ..... skriker etter mat ..og prøveflyr ;-)! Men de starter veldig tidlig om morran....selv for en morrafuggel som meg ;-)!

3 kommentarer:

Åsta sa...

Kan vel også legge til at noen er veldig glad i vin, og er gode til å synge høyt:) Takk for koselig besøk! PS: den ene grå er borte....sist sett i retning byen gående på vegen....

Runa sa...

;-) "søstrene Bjørklund" synger gjerne høyt og falskt ...med innslag av klare toner ;-)!-og vin ER jo GODT ;-) IKKE no vits i å spytte i glasset DA!
..Kanskje den lille måkeungen skulle til pollen for å synge ;-)han synger jo tilogmed høyere enn oss!

=Anja sa...

(0: