lørdag 16. mai 2009

HA EN FLOTT 17 MAI !
Jeg skal jobbe og starter nok opp en time tidligere i morgen ;-)!


ALLE vil opp samtidig...og være ferdig høyglanspolert til barnetoget!! En veldig koselig dag å jobbe på :-)!


HA EN FLOTT DAG ALLE SAMMEN !
2 kommentarer:

GundaM sa...

Ha en flott dag Runa, skal selv jobbe . har en i 5 trinn på skola og da er det kaffesalg og sukkerspinn på meg så ingen bunad desverre,) Har idag pynta kirke og forsamlingshus, laga krans og greier hadde lyst til å lage den irust men kjørte safe,)

Klemmmz

Lilly Craft sa...

17. mai ble en suksess for min del. BELLOFON - bandet mitt gjorde en knallgod konsert i Ilaparken i Trondheim. Jeg er fryktelig stolt over guttene mine som spilte tight og presist. Vi hadde det gøy og folk stoppet opp på både sykkel og bil. Parkerte og satte seg ned og satt til hele konserten var slutt.

Vi støttet en god sak: SOS-rasisme. Jeg hørte ikke en eneste trompet på hele 17. mai. Jeg så ikke et eneste tog. Jeg slapp trange minner om ensomhet og alenetilværelse i alle år. Jeg slapp å kjenne på smerten med å stå alene å se poden i barnetoget. Bare jeg og hun. Men jeg var nok stoltere enn alle andre til sammen.

17. mai er familiedagen. Da skal man spise is og pølse. Hunden var med hele dagen og den fikk sitte på benken ved siden av meg å spise pølse og is. Poden er voksen og fikk kjøre sitt eget løp med fyllsejuke og gnagsår etter bunadsko.

Jeg hadde ikke en eneste sår tanke hele dagen. Været var upåklagelig og bare blide fjes å se. En vakker dag i Trondheims lille oase med pulserende kulturelt liv.