onsdag 5. november 2008

VAKKERT VÆR!

5 november 005

MÅTTE bare fange dette øyeblikket i dag!

Godt at man har sånne dager når kveldene er så lange og mørke! Skiføret er visst på plass i løypene her i byen.Jeg har ikke prøvd føret ennå -men det blir ikke lenge til ! Jeg gleder meg veldig til å gå masse på ski i vinter. Håper jeg får et ski teknikk kurs iløpet av vinteren også ;-)!

Ha en fin uke !

6 kommentarer:

=Anja sa...

Hei Runa:0)
Når passe det at æ kjæm?
Begynne på kurs blomsterdekor 20/1
Kanskje slutten av nov????
Håpe æ skjer Marte å:0)

Klæm

Slutt

Betty Boom sa...

Å - har dere snø alt. Jeg gleder meg helt villt jeg også - så der er vi like. Og så gleder jeg meg til å se dere her i Trondhjæm om en uke. Fredagen er det visst bloggtreff, det blir for mye for meg, men Ann Lill vet mere om dette.

Snx, Betty

Runa sa...

Anja:det passer bra 24 og 25 november!Vi snakkes !
Betty:Ja her er snø!Mulig den minker i lavlandet nå i helgen for det sludder/regner nå! Men i fjellet ligger den og heldig er den som har hytte der ;-)!Vi gleder oss stort til konserten!Og vi MÅ få gitt deg en klem!Lykke til med forberedelser;-)!

trine40 sa...

Næh - snøøø! Håper vi får en vinter for skigåing - excellent måte å holde seg i form på. Og så er det gøy! (Fant jeg ut etter noen år uten ski..)
God helg!

Runa sa...

Trine:;-)det er det!Det sludda tidligere i dag..men nå "laver det ned" igjen :-)!Det er så artig når man får tak i frasparket...og kjenner at det går fortere!God vinter!

GundaM sa...

Heia ;0) Jøsses, snø som ligger alt..?

Håper det blir vinter her og snart, bor i bunnen av lysløypa ;0)Og iår skal jeg ta turene mine, i promise ;)

Nå sitter ejg venter på at en mamma skal komme og hente gutten sin som er hos oss, da skal jeg sitte på nedover bakkene her og gå oppover igjen. Syns det er så kjedelig med bakker...Unnskyldningene står i kø, du vakre kvinde !
Trondheim neste uke...?

Fredagsklem