fredag 28. mars 2008

Forandring del 1


...hvordan kunne jeg la meg sjøl bli så stor..


Fleste parten av disse bildene er tatt seint på året i 2003 eller våren 2004.
Nov.2003 veide jeg 107 kg og brukte str.52-54 i klær.Jeg er 159 cm høy...

Jeg hadde vond rygg og vonde knær.Ble anpusten av å gå opp trapper.
Det var vanskelig å bøye seg....tungt å gå selv på flatmark. Jeg var deprimert, selv om jeg nok ikke viste det til alle!

5 kommentarer:

marte sa...

Det er helt utrolig mamma...! Jeg tenkte faktisk ikke over det da... Det er nesten sjokkerende å se bildene - for en forandring! Du aner ikke hvor stolt jeg er av deg :) For en jobb du har gjort!Detta krever "stå på vilje" - for sånt skjer ikke av seg sjøl...!

Sylvi sa...

Jeg må si det samme som Marte - jeg tenkte ikke over det og så deg ikke slik som du har fokusert på her! Du har alltid sprudlet og gjort ALT for alle andre... Jeg tror det er lett å glemme seg selv. Å ta på en maske gjør alle i en eller annen setting. En maske forteller mye den også ;-)

Jeg må virkelig ta av meg hatten for dine prestasjoner på denne fronten, Runa. Fra å være en 43år år gammel fiskepudding, er du forandlet til en muskuløs, flott 47åring!!! Jeg virkelig imponert! Det er godt å se at det er håp! - om man bare vil! :-)

Vel, jeg er på vei til noe jeg også. Etter å ha fått ryddet opp i endel forkvakla, manipulerte følelser, lært meg selv bedre å kjenne, fått livet litt på "stell" igjen - står nå kropp og fysikk for tur. Målet er å få en lettere hverdag på alle vis og få mer ut av livet!! :-) :-)

Ha en fin helg!

Betty Boom sa...

Takk som deler!

Runa sa...

Marte:Takk for mange og oppmuntrende ord under hele prosessen!
Sylvi:Takk! Mulig jeg skjulte det godt, men livet var tungt!Klart men har på seg masker,både for å beskytte seg sjøl..og andre!Jeg har alltid likt å gjøre andre glad ..det gjør jeg nå også.Men jeg er blitt mye klarere på mine egne grenser.
Jeg har lyst til å bruke denne bloggen til å fortelle om forandringen både for å bli "ferdig" med den og for å vise andre som sliter med overvekt som meg...at det nytter om man VIL!!
Jeg ønsker deg all mulig lykke til på din vei :-)! Du har en flott målsetting.....målsetting ER en av de viktigste tingene jeg har lært om i denne prosessen !Klem
Betty: Takk for at du titter innom!

Trine sa...

Kjære Runa, Jeg hadde ikke kjent deg igjen om jeg traff deg på gata. kanskje når du smiler for da er du bare den skjønneste av alle. Stor klem fra Trine